Gevelelementen voor uw project

Houten gevelelementen naar uw wens gemaakt

Prefab gevelelementen voor uw project worden bij ons in de werkplaats snel en tot op de millimeter nauwkeurig geproduceerd.

De gevelelementen kunnen worden gemaakt in verschillende gevelopbouwen. HSB gevelelementen kunnen een constructieve dragende functie vervullen, of worden uitgevoerd als gevelvullende element. Daarnaast kunnen de elementen op veel verschillende manieren worden afgewerkt. Bijvoorbeeld met houten gevelbekleding of metselwerk.

Gevelelementen zijn vaak voorzien van veel en grote sparingen voor kozijnen. Dit alles bepaald samen met het houtpercentage de toe te passen dikte van het frame en de kwaliteit van isolatie.

Het is van belang om dit tijdens het ontwerpproces goed in acht te houden, zodat het ontwerp in de basis gelijk goed is.

Wanneer u tijdig contact met ons opneemt, kunnen wij u voorzien van het beste advies en met u meedenken tijdens het ontwerpproces.

Neem contact op
Of bel direct: 0251 338 200

Waarom Otten Prefab?

Otten Prefab levert tegen de juiste prijs-kwaliteitsverhouding. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij elk project succesvol af te ronden.

Altijd de hoogste kwaliteit voor de juiste prijs

Tevreden klanten dankzij jarenlange ervaring

Aanpakkers die uw project tot een succes maken