werken bij Otten Prefab

Wij zoeken een timmerman houtskeletbouw/montage

Ben jij een echte vakman en steek jij graag je handen uit de mouwen? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Wij zoeken een gemotiveerde timmerman houtskeletbouw die prefab houtskeletbouw elementen zoals daken, vloeren, dakkapellen, binnenwanden en gevels wil maken.

Functieomschrijving:

Je hebt de vrijheid om zelfstandig aan de slag te gaan, vanaf het begin tot het eindresultaat en naast het produceren ga je ook regelmatig naar de bouwplaats om samen met je collega’s de montage uit te voeren.

We willen graag iemand die gedreven is en houdt van het werken met hout. Je bent een doener en altijd bereid om nieuwe dingen te leren. Je hebt een passie voor werken met je handen en je bent nauwkeurig in je werk. Ervaring als houtskeletbouwer of een gerichte opleiding is een pluspunt, maar zeker geen vereiste. Het belangrijkste is dat je echt gemotiveerd bent om aan de slag te gaan.

Wat bieden wij jou?

Naast een marktconform salaris volgens de CAO Timmerindustrie, inclusief 25 vakantiedagen per jaar, ATV dagen, bieden wij ook een bijdrage aan je pensioen. Je werkt in de productie en montage van 7:00 tot 16:00 uur, en op vrijdag tot 15:00 uur. Je hebt een contract voor 37,5 uur per week, waarvan je 2 uur per week opbouwt aan ATV. Bovendien heb je zicht op een vast dienstverband.

Heb jij interesse in deze uitdagende functie? Stuur dan snel je sollicitatie naar ons toe. Dat kan via info@ottenprefab.nl of door onderstaand formulier in te vullen. Natuurlijk kun je ons ook altijd bellen via 0251 338 200

Hoe dan ook kijken we ernaar uit om van je te horen!

Vacatures

Pas je niet helemaal in onze vacature, maar denk je dat wij evengoed een match zullen zijn? Neem dan gerust contact met ons of Jasper Otten op voor een kop koffie. Misschien kunnen wij dan in de toekomst ook op jou bouwen bij uitdagende prefab projecten.

Contactgegevens

Bezoek- en postadres

Zuiderkade 31 A
1948 NG Beverwijk